Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

SĂNĂTATEA ÎN BUCATE: Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă!

Nici în aceste zile de urgie care ne constrâng la mari încercări, Locanta Jariștea nu și-a uitat clienții fideli și va face totul pentru ca acestora să nu le lipsească mâncărurile delicioase cu care i-a obișnuit.

Sub bagheta de argint a Kerei Calița, echipa de pricepuți și destoinici bucătari a Jariștei pregătește în continuare, în condiții de igienă imaculată, faimoasele meniuri tradiționale românești care au făcut faimă Locantei.

Și, ca de obicei, porțiile vor fi mai mult decât îndestulătoare!

Sub deviza „ÎN FIECARE ZI, UN MENIU BUN, SĂNĂTOS, IEFTIN ȘI GUSTOS!”, puteți comanda – cu 24 de ore înainte – felurile de mâncare preferate la unul dintre următoarele numere de telefon:

  • 0721 961 936
  • 0775 609 233
  • 0770 948 868

Livrările se fac zilnic între orele 11.00 – 20.30 în orice parte a Bucureștiului.

Pentru toate comenzile, curierul este inclus în preț.

 

MENIUL NUMĂRUL 1: SINDROFIE ÎN CARANTINĂ

Ciorbă de perișoare – 3 porții = 1.200 ml – 12 perisoare, smântână și ardei iute

Sărmăluțe în foi de viță – 3 porții = 18 bucăți + smântână

sau

Pilaf cu pulpe de pui cu os – 3 porții = 3 pulpe mari + 450 gr. pilaf

Plăcintă de brânză – 1 porție – 150 gr.

Plăcintă de mere – 1 porție – 150 gr.

Plăcintă de dovleac – 1 porție – 150 gr.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț – 85 lei

MENIUL NUMĂRUL 2: ÎNDESTULARE PE PODUL CALIȚEI

Ciorbă sănătoasă de fasole albă boabe cu ciolan afumat plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml

Șnițele dâmbovițene din porc, curcan sau pui, cu piureu de cartofi – 3 porții = 6 buc. șnițele + 450 gr. piureu

sau

Piept de pui cu smântână și mărar, numit blachet – 3 porții = 750 grame + 450 gr. mămăligă

Prăjitură cu aluat fraged și gem – 1 porție = 150 gr.

Negresă – 1 porție =150 gr.

Păcintă cu brânză – 1 porție =150 gr.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț  85 lei

 

 

MENIUL NUMĂRUL 3: DESFĂTAREA LUI KIR NICOLA

Plăcintă macedoneană de carne – 3 porții = 600 gr.

sau

Plăcintă de creier – 3 porții = 600 gr.

Saramură de crap lipovenească cu mămăligă – 3 porții = 750 gr. saramură+ 450 gr. mămăligă

sau

Jumări de somn cu usturoi și mămăligă – 3 porții = 750 gr. jumări somn + 450 gr. mămăligă

Clătite cu dulceață – 3 porții = 6 buc.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț 95 lei

 

 

MENIUL NUMĂRUL 4: CABARET CULINAR BUCUREȘTEAN

Ciorbă de văcuță dreasă cu smântână, plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml

Musaca grecească de cartofi cu carne și smântână – 3 porții =750 gr.

sau

Pârjoale moldovenești (3 bucăți la porție), cu piureu de cartofi – 3 porții = 9 buc. mari pârjoale + 450 gr. piureu

Cremă de zahăr ars – 1 porție = 150 gr.

Prăjitură cu aluat fraged și gem – 1 porție = 150 gr.

Plăcintă de mere – 1 porție – 150 gr.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț   85 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 5: PETRECERE NEGUSTOREASCĂ

Ciorbă de burtă cu smântână și ardei iute – 3 porții – 1.200 ml

Mușchi de porc umplut cu slănină, usturoi și cârnat, tăvălit în mălai cu cartofi la cuptor– 3 porții – 750 gr + 450 gr. cartofi la cuptor

sau

Sărmăluțe „Păstorel” în foi de varză (5 bucăți la porție) cu mămăligă – 3 porții =  15 buc. sarmale + 450 gr. mămăligă

Un chec à la Jariștea = 450 gr.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț 90 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 6: CHEF PESCĂRESC

Icre de crap tescuite cu migală – 3 porții = 450 gr.

Zacuscă lipovenească de somn cu legume – 3 porții = 600 gr.

Șalău de Mostiștea în panadă, câte 2 bucăți la porție, cu cartofi nature – 3 porții = 6 buc. șalău + 450 gr. cartofi

sau

Crap prăjit cu mămăligă și mujdei de usturoi – 3 porții = 750 gr. crap + 450 gr. mămăligă

Tort  „Kera Calița” – 1 porție = 150 gr.

Prăjitură cu aluat fraged și gem – 1 porție = 150 gr.

Plăcintă de dovleac – 1 porție – 150 gr.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț   95 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 7 – BUCATE DE POST

Ciorbă românească de legume – 3 porții = 1.200 ml

Ardei umpluți cu orez și ciuperci ca la mânăstire – 3 porții = 750 gr.

sau

Sărmăluțe în foi de varză cu orez și ciuperci – 3 porții = 15 buc.

Prăjitură negresă de post – 1 porție  = 150 gr.

Tăieței de casă cu nucă, pesmet și scorțișoară – 2 porții = 300 gr.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț   70 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 8 – BUCATE DE POST

Fasole bătută – 3 porții – 450 gr.

Zacuscă de vinete – 3 porții – 450 gr.

Salată de vinete – 3 porții – 450 gr.

Praz cu măsline – 3 porții – 900 gr.

Tăieței de casă cu nucă, pesmet și scorțișoară – 3 porții = 450 gr.

Preț   85 lei

KERA CALIȚA vă urează SĂNĂTATE ÎN BUCATE! (Comunicat de presa – aprilie 2020)

Data actualizarii: 06/04/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close